En slöjdhelg utöver det vanliga!

17 – 18 september

Kom på slöjdkurs i en ljuvlig miljö, med god mat, levande musik och trevligt sällskap.

Herrgård de luxe ligger 15 km söder om Växjö och omgärdas av fantastisk natur. Herrgården är sedan 2020 öppen för den som vill komma bort från stadsmiljön en stund. Med anor från medeltiden är det en perfekt plats för slöjd och hantverk.

Under en helg i september har därför Herrgård de luxe och Hemslöjden i Kronoberg slagit sig ihop till höstens slöjdevent – Herrgårdsslöjd de luxe.

Boka en av de tre tillgängliga kurserna med fika och  mat på Herrgården. På lördagskvällen serveras middag och konsert med indiefolkpopbandet Beata Bermuda i festvåningen.

Vad kan vara bättre än att lära sig en ny slöjdteknik i en fantastisk miljö med god mat och dessutom levande musik?

 

 Läs mer om kurserna nedan

Från björk till krapp – pröva växtfärgning!

En kurs där du lär dig grunderna i växtfärgning. Klassiska metoder med tusenåriga anor blandas med samtida och experimentella metoder.

Mer info och anmälan hittar du HÄR>>

REMAKE kläder

Genom att kombinera broderi & tryck skapar vi unika uttryck. kläder tillverkar vi personliga stämplar med mönster, text & symboler som vi tycker på kläder, jeans och lappar.

 

Mer info och anmälan hittar du HÄR>>

Lär dig tälja

En rolig och inspirerande tvådagars grundkurs i täljning där vi börjar enkelt men ökar på svårighetsgraden allt eftersom. Kursen passar också dig som är lite mer van att tälja.

Mer info och anmälan hittar du HÄR>>

Vill du veta mer om Herrgårdsslöjd de luxe kontaktar du:
Kajsa Horner, Hemslöjdskonsulent i Kronoberg,  kajsa@hemslojdenkronoberg.se  070-6461802

För boende boka på: www.herrgarddeluxe.se