REMAKE kläder

Kurser

Kursledare: Monica Palmqvist

Pris: 2400 kr

Datum: 17-18 september

Tid: 09.00-16.00

Max 12 deltagare

Kursinnehåll

På workshopen REMAKE kläder tillverkar vi personliga stämplar med mönster, text & symboler som vi tycker på kläder, jeans och lappar.

Vi inspireras av Nordisk Flora, broderar blommor och insekter i fritt broderi.Genom att kombinera broderi & tryck skapar vi unika uttryck. Vi provar också att brodera texter på ett enkelt sätt.

 

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

 

Material
Ta med dig ett på jeans och en skjorta/blus du inte längre använder och skulle vilja ändra. Material och verktyg utöver det finns på plats.

 

Kursledare
Ledaren Monica Palmqvist är formgivare och och driver företaget Hållbar Livsstil, med inriktning design och slöjd i olika tekniker, helt i återbruk. Remake att förnya och ändra kläder med collagetekniker, broderi och tryck ger möjligheter att ta slöjden in i modets värld. Även fritt broderi och att inspireras av bla. Sashiko och Boro ger klädesplagg unika detaljer. Monicas workshops utgör en mix av kulturarv, miljötänk och trender. 

Läs mer om Monica Palmqvist HÄR>>

Läs mer om Herrgårdsslöjd de luxe HÄR>>

Anmälnings- och deltagaravgift

Anmälan sker via mail till kajsa@hemslojdenkronoberg.se

Sista anmälningsdag: 7 september

Meddela följande vid anmälan:

Kurs
Födelseår
Namn
Adress
E-post
Telefon
Eventuell allergier eller specialkost

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter HÄR>>

När du anmält dig betalar du in en anmälningsavgiften på 750 kr (delbetalning på deltagaravgiften). När vi registrerat din betalning av anmälningsavgiften är din kursplats bokad. Resterande deltagaravgift betalas i samband med att kallelsen till kursen skickas ut (cirka en vecka före kursstart). Anmälningsavgiften återfås endast vid återbud på grund av sjukdom och uppvisande av sjukintyg

Betalning:

PG: 765371-0

Swish: 1230657593

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter HÄR>>

Bra att veta

Kursavgiften inkluderar fm-fika, lunch och em-fika lördag och söndag. Lördagskvällens middag ock konsert med Beata Bermuda ingår, samt arbetsmaterial.
Meddela ev. matallergier i samband med anmälan. Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Herrgårdsslöjd de lux på Osaby Säteri 2022 arrangeras i samverkan mellan Hemslöjden Kronoberg och Herrgård de luxe.

Logi
Du bokar själv logi. Möjligt till övernattning finns på Herrgård de luxe.  
Hemsida
Deras hemsida hittar du HÄR>>

Vill du veta mer om slöjd- och hantverkskurserna kontaktar du:
Kajsa Horner Hemslöjdskonsulent i Kronoberg, 070-646 18 02
kajsa@hemslojdenkronoberg.se

Magnus Eriksson

konsulent