Hemslöjdsresa 25 maj

Vårens medlemsresa går av stapeln lördagen 25 maj. Första stoppet blir Töllstorps Industrimuseum, Gnosjö. Där kommer vi att få fika och guidad visning av industrimuseet innan vi åker vidare.
I Borås besöker vi Textilmuseet där vi får en guidad tur på museet av aktuell utställning och möjlighet att se äldre maskiner i arbete.
Vi äter lunch på restaurang Viskan i närheten. (I skrivande stund är inte menyn klar, den presenteras veckan innan vår resa så vi får återkomma med mer information då).
Efter besöket på Textilmuseet åker vi vidare till Sune Oskarsson, Ullared som är slöjdare och knivmakare. Sune har deltagit i många utställningar och känd för sina många fina knivar. Det finns chans att köpa slöjd, knivmaterial eller färdiga knivar hos Sune.

På hemvägen gör vi ett stopp för fika. Var snäll och återkom så fort som möjligt, senast 10 maj, med din anmälan och om du har du några allergier eller är  intolerant så vi kan kontakta våra fika- och matställen och lämna besked.

Anmälan: gör du till helene.damso@gmail.com​ eller 070-720 62 05 senast 10 maj.

Vi samlas vid WTC. Bussen avgår 7.00 så var snäll och var på plats senast 6.45.

Pris för hela dagen är 695 kr för medlem i Hemslöjden och 795 kr för icke medlem. Resa, fika fm och em, lunch samt inträde och guidning ingår.
Betala till postgiro 466 98 24-7 senast den 27 april. Glöm inte att skriva ditt namn samt Hemslöjdsresa på insättningen.

Välkommen till en spännande och trevlig resa!